ПЪЛНО ОПИСАНИЕ НА ПРЕДМЕТА НА ПОРЪЧКАТА:       

 

            Процедурата се възлага на основание чл.101а във връзка с чл.14,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               ал.4  от Закона за обществени поръчки за откриване на обществена поръчка, публична покана по реда на ЗОП, с :

 

            ПРЕДМЕТ: „Доставка на лодове и зеленчуци

 

      Изисквания при изпълнение на поръчката:

            Участникът следва да осигури доставка на всички плодове и зеленчуци от приложението. При доставка на хранителните продукти ще се приемат такива, които имат остатъчен срок на годност по-вече от 70% и които отговарят на всички посочени стандарти и изисквания на възложителя.

            Участникът следва да има възможност да достави заявените количества всеки ден. При невъзможност за ежедневна доставка участникът ще бъде отстранен от участие.

 

            Срок за изпълнение на поръчката: 12 месеца от датата на сключване на договор. По време на изпълнение на договора предложените в ценовата оферта цени не може да се променят.

            Прогнозна стойност на поръчката: Максимална прогнозна стойност за изпълнение на поръчката е 12 000лв. без ДДС /  дванадесет хиляди лева/

Място и срок за изпълнение на поръчката

Мястото на изпълнение на поръчката е ОДЗ „Калин Малина“

      Срок за изпълнение на обществената поръчка:

 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

 

            Продуктите следва да се доставят с придружаващи ги сертификати и документи, доказващи добиването и производството им по съответните БДС/посочени в приложенията/. При доставка на хранителните продукти ще се приемат такива, които имат остатъчен срок на годност по-вече от 70%.